Microsoft Office 365
Computeropleidingen &

Consultancy

vrachtwagenMicrosoft Access database oplossingen voor de Transportsector

Bij Transportbedrijf Mulder ontving men veel orders via fax en e-mail. Doordat men deze orders nog handmatig verwerkte in Microsoft Excel verloor men veel tijd.

Het OpleidingsCentrum heeft voor dit bedrijf een eenvoudige oplossing gemaakt waarbij de orders via een simpele handeling geïmporteerd kunnen worden. In één systeem worden nu alle orders bijgehouden. Door het overzicht dat men heeft, is het plannen van de ritten sneller gedaan. Vrachtbrieven kan men nu automatisch printen door één druk op de knop. Met de koppeling van deze oplossing met het Carcube board computersysteem is het zelfs mogelijk om de planning van de ritten draadloos naar de vrachtwagens te versturen.

Door gebruik te maken van standaard software, zoals Microsoft Access of Microsoft Excel, kunnen wij onze maatwerk oplossingen aanbieden voor een veel lagere prijs dan de reguliere aanbieders.

Wanneer u eens een beter beeld wilt hebben, hoeveel u kunt besparen door het automatiseren van veelvuldig terugkomende handelingen, neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op via: 0182 620052.