Microsoft Office 365
Computeropleidingen &

Consultancy

Microsoft Outlook cursussen

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook cursus volgen op de manier die bij u het beste past:

Microsoft Outlook - klassikale methode

Bij deze cursusvorm krijgen de deelnemers in een groepsvorm les van één van onze docenten. Onze cursusgroepen zijn klein (4-8) zodat er voor iedere cursist voldoende aandacht is. De docent legt de te behandelen onderwerpen klassikaal uit en na ieder onderwerp gaan de cursisten zelf aan de slag om het geleerde toe te passen. 

Corona maatregelen:
Onze klassikale trainingen worden door ons verzorgd in onze eigen cursuslocatie in Boskoop. Afhankelijk van de geldende corona maatregelen, kunnen wij deze trainingen ook online verzorgen. In overleg met de deelnemers zal iedere keer worden bepaald voor welke methode zal worden gekozen. In plaats van één totale cursusdag wordt de online training verdeeld over twee aparte dagdelen. Wanneer een training wordt omgezet naar een online training, maar wanneer u liever een fysieke training wil volgen, dan wordt uw inschrijving verplaatst naar de eerstkomende training. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw inschrijving, zonder kosten, te laten vervallen.

Deze cursusmethode is bedoeld voor die cursisten die snel en efficiënt aan de slag wil met Microsoft Outlook.

Klik hier voor meer informatie

Microsoft Outlook - inloopmethode (open studie)

Bij de inloopmethode neemt u zelf plaats achter een computer in ons cursuslokaal. U gaat in 4 lessen van ieder 2,5 uur zelfstandig aan de slag aan de hand van het cursusboek. Wanneer u vragen heeft komt de docent u het onderwerp één op één uitleggen. In overleg met onze docenten kunt u direct starten met uw cursus. Deze cursusmethode is bedoeld voor die cursisten die meer tijd nodig hebben om de leerstof eigen te maken.

Klik hier voor meer informatie

Micrsoft Outlook cursus bij u op locatie (incompany)

Wij kunnen onze Outlook cursussen ook Incompany verzorgen. 

Bij groepen vanaf 4 personen kunnen wij een maatwerk Outlook cursus bij u op locatie verzorgen.

Klik hier voor meer informatie

of bel met één van onze adviseurs: 0182 - 62 00 52