Microsoft Office 365
Computeropleidingen &

ConsultancySnel aan de slag met Microsoft Access

Individueel cursus volgen in uw eigen tempo en kennisniveau

Een cursus volgen via de Open inloop methode geeft u de mogelijkheid om op uw eigen tempo de cursus te volgen. In overleg met de docent kunt u zelf bepalen welke lestijden voor u het beste uitkomen. Door het individuele karakter van deze lesmethode hoeft u geen rekening te houden met de andere cursisten in de groep. Tijdens de cursus krijgt u persoonlijke begeleiding van een docent terwijl u zelfstandig door de lesstof heen werkt. Het bij iedere module behorende cursusboek met oefenbestanden wordt uw eigendom, zodat u ook na de cursus bepaalde onderwerpen nog eens zelfstandig kunt oefenen.

U kunt ervoor kiezen om losse cursusblokken te volgen, waardoor het niet nodig is om uzelf vast te leggen voor een compleet cursustraject. Hierdoor blijft uw investering overzichtelijk en kunt u na iedere gevolgde module beslissen om te stoppen of weer met een nieuwe module te starten.

Alle Microsoft Office cursussen zijn bij ons volgens de inloopmethode te volgen. Iedere cursus bestaat uit één of meerdere modules die apart te volgen zijn. Iedere module beslaat 10 uur cursus (4 lessen van tweeënhalf uur). U kunt zelf (in overleg met de docent) uw cursustraject bepalen. U heeft de mogelijkheid om meerdere dagdelen per week te volgen waardoor u de duur van de cursus kunt verkorten. Elke week zijn er meerdere dagdelen beschikbaar waardoor u extra snel door de cursusstof kunt gaan. 

U kunt kiezen uit de volgende Microsoft Access cursussen via de inloopmethode:

Een volledige module bestaat uit 4 lessen van ieder 2,5 uur. De lessen starten om 9.00 uur en duren tot 11.30 uur.

De investering van een Microsoft Access cursus via de inloopmethode bedraagt € 250,00 per persoon per te volgen module.