Microsoft Office 365
Computeropleidingen &

Consultancy

iron_puzzle

Maatwerk Oplossingen binnen het kantoor

Bespaar vele uren extra werk door het automatiseren van terugkerende handelingen

Bij bedrijven die gebruik maken van Microsoft Office kunnen terugkerende werkzaamheden sneller verlopen dan momenteel het geval is. Regelmatig treffen wij situaties aan waarbij men iedere maand handmatige rapportages maakt aan de hand van een Excel rekenblad. Dit is vaak een tijdrovend proces dat iedere maand enkele uren in beslag neemt. Wanneer voor dergelijke processen een simpele macro of VBA programma geschreven wordt, kan een dergelijke rapportage binnen luttele seconden gemaakt worden. Door efficiĆ«nt gebruik te maken van de Microsoft Office programma's kan op jaarbasis vele uren, dagen aan kostbare tijd bespaart worden.

Het automatiseren van eenvoudige processen is vaak eenvoudig te realiseren en levert vaak al enorme tijdsbesparing op. Doelstelling is dat u met het automatiseren van deze processen uiteindelijk goedkoper uit bent, dan wanneer u deze processen handmatig laat uitvoeren.

Neem eens contact met ons op voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Bel onze adviseurs voor een geheel vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken: 0182 - 620052.

Voorbeeld Mulder Transportbedrijf

Pdf-data overzetten naar Excel