Microsoft Office 365
Computeropleidingen &

Consultancy

cursus Infographics maken met PowerPoint

Communiceer uw boodschap sneller, gemakkelijker en veel effectiever

Eén afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. Dit spreekwoord geeft goed weer waarom steeds meer bedrijven ertoe over gaan om brieven, offertes of projectplannen beter leesbaar te maken door gebruik te maken van Infographics. Door afbeeldingen te gebruiken i.p.v. tekst wordt de boodschap sneller begrepen en onthoudt de ontvanger de boodschap beter.

Waarom Infographics gebruiken i.p.v. tekst:Infographics worden veelvuldig toegepast bij de voorbereiding en tijdens de uitvoer van diverse projecten. Wanneer partijen beter met elkaar communiceren tijdens de uitvoer van projecten gaat er geen tijd verloren aan miscommunicatie. Door gebruik te maken van Infographcs in uw projectplan wordt uw boodschap duidelijker weergegeven en door de ontvanger beter begrepen. Door duidelijke communicatie is de kans op het slagen van uw project aanzienlijk vergroot.

De cursus Infographics maken met PowerPoint leert u op een interactieve wijze om tekst tekst om te zetten naar eenvoudig te begrijpen Infographics. U gaat tijdens deze cursus direct de slag om eigen materiaal om te zetten naar duidelijke communicatie.

Onderwerpen tijdens deze cursus zijn:
  • Introductie Infographics
  • Verschillende soorten Infographics
  • Beschikbare tools
  • Introductie Infographcs maken in PowerPoint
  • Zelf aan de slag

Cursusduur:
1 dag
Uw investering: € 375,00 (btw vrijgesteld inclusief cursusboek en lunch)
Cursuslocatie: Boskoop
 
Eerstvolgende cursusdata (klik op een cursus hieronder voor meer informatie)