computeropleidingen 
voor bedrijven en particulieren

Training correct Nederlands

E-mails, brieven en andere teksten die uw organisatie stuurt naar klanten moeten foutloos zijn. Toch zijn er veel medewerkers die twijfelen aan spellingskwesties. ‘Hoe schrijf je het voltooid deelwoord van e-mailen: geëmaild, ge-emaild of ge-e-maild?’ ‘Wanneer schrijf je een woord met een hoofdletter?’ ‘Wat is de regel voor het gebruik van een koppelteken in samengestelde woorden?’ 'Hoe zit het ook weer met d’s en t’s in de werkwoordspelling?'.

Het OpleidingsCentrum Waddinxveen verzorgt iedere maand een beknopte training Correct Nederlands.

Na afloop van de cursus heeft u kennis van de belangrijkste spellingsregels en weet u deze toe te passen. Daardoor gaan teksten straks foutloos de deur uit.

Leren door doen

De training is zeer praktijkgericht. De hoeveelheid theorie blijft beperkt tot wat echt noodzakelijk is en wordt gepresenteerd aan de hand van PowerPoint. De deelnemers vinden deze theorie terug in een toegankelijk boekje. Elk onderwerp brengen ze direct in de praktijk door de regels toe te passen in een oefening.

Afwisselend en interactief

De training is afwisselend en plezierig. Bovendien hebben de deelnemers een actieve rol; de trainer is veel in dialoog met de groep. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen.

Duur cursus: 2 dagdelen
Maximaal aantal deelnemers: 10
Kosten: € 425,00 p.p. (btw vrijgesteld)

Deze training kan ook aangeboden worden training op locatie. Bel ons voor geheel vrijblijvende informatie of vraag een gratis offerte aan.

Beide trainingen vinden op dezelfde dag plaats. In de ochtend kunt u de training Correct Nederlands volgen. Na de lunch volgt de training Heldere e-mails en brieven schrijven.

Bel ons gerust voor meer informatie: 0182 - 620052

Eerstkomende trainingsdata

Bel ons voor de eerstvolgende cursusdata