Microsoft Office 365
Computeropleidingen &

Consultancy

Nieuws en persberichten

Microsoft Office Stand up sessies NEVI groot succes

NEVI (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement) is de 3e inkoopvereniging van de wereld en al sinds 1956 het kennisnetwerk voor inkoop en supply management. NEVI brengt inkoopprofessionals uit het bedrijfsleven en de overheid bij elkaar om kennis te delen.

De komende jaren wil NEVI een grote sprong voorwaarts maken: kwantitatief qua ledental en omzetgroei en kwalitatief wat betreft kennisontwikkeling, netwerkvorming en innovatieve oplossingen voor actuele maatschappelijke vraagstukken.

“NEVI is in de eerste plaats een organisatie vóór en dóór mensen. We investeren bewust in de kwaliteit van het menselijk kapitaal om samen onze ambities werkelijkheid te laten worden.”

Voor de optimalisatie van de dagelijkse processen heeft NEVI diverse upgrades in haar ICT omgeving doorgevoerd. Om de medewerkers te informeren over de nieuwe manier van werken met Microsoft Dynamics en Office 2013 investeert NEVI ook in opleiding en training van haar eigen medewerkers. In samenwerking met het Opleidingscentrum Waddinxveen is de aftrap gegeven voor het nieuwe werken met Microsoft:

  •           In een tweetal stand-up sessies rondom “Office-Today” is het gehele team uitgedaagd om makkelijker te werken met de tools die beschikbaar zijn in Office 2013. Voor veel collega’s brachten deze sessies regelrechte "eye-openers"

  •           Door op een eenvoudige wijze instellingen in Microsoft Office toe te passen kunnen dagelijkse handelingen gemakkelijker verlopen waardoor we op jaarbasis meer tijd en aandacht kunnen besteden aan het professioneel adviseren en ondersteunen van onze leden en klanten.

In het eerste kwartaal van 2016 is na een korte online kennisinventarisatie door het Opleidingscentrum gestart met een aantal gerichte Microsoft Office trainingen.

“Het animo om deze trainingen “Incompany” en deels in eigen tijd te doorlopen was groot. De feedback en de leerervaringen zijn positief. Waarbij we uiteraard ook de kennisdeling in de teams blijven stimuleren.

Gezien de positieve ervaringen geven we ook in het 2e en 3e kwartaal 2016 onze medewerkers de ruimte om te investeren in de ontwikkeling van kennis- en vaardigheden.

Onze missie is geslaagd, wanneer alle collega’s ten minste 1 of 2 officetrainingen hebben gevolgd en blijven werken aan die belangrijke verbeteringen om het werken bij NEVI leuker en makkelijker te maken!”

Contact Nevi:  Jeroen Pels                                         Contact Opleidingscentrum: Marco van Bemmelen
www.nevi.nl/inkoopisnevi                                        www.opleidingscentrum.eu