Microsoft Office 365
Computeropleidingen &

Consultancy

Nieuws en persberichten

Migratietraject Microsoft Office 2016 bij Topa Verpakking vlekkeloos verlopen

Topa Verpakking is een toonaangevende organisatie met ruim 90 jaar ervaring op het gebied van verpakkingsontwikkeling en verpakkingsinnovatie. Voor het verzorgen van trainingen tijdens het migratietraject naar Microsoft Office 2016 zochten zij een flexibele partner. 

Al tijdens het eerste telefoongsprek had Maarten van der Schrieck een goed gevoel. Het bleek dat het Opleidingscentrum een ruime ervaring had met het verzorgen van migratietrajecten bij diverse  bedrijven.

Van die ervaring kon Topa Verpakking goed gebruik maken. Naast het verzorgen van cursussen werd besloten om aan de medewerkers ook korte presentaties aan te bieden. Doelstelling was om de medewerkers op een leuke wijze te informeren over de nieuwe mogelijkheden in Microsoft Office 2016. 

"Het Opleidingscentrum is daar uitzonderlijk goed in geslaagd", volgens van der Schrieck. "Ik kijk er naar uit om volgend jaar een traject met het Opleidingscentrum in te gaan voor de meer diepgaande trainingen voor een aantal office onderdelen".