computeropleidingen 
voor bedrijven en particulieren

Typen for Kids

Opleiding typevaardigheid voor kinderen: Cursus - Typen for Kids - op een leuke manier leren typen

typen kids banner

OpleidingsCentrum Waddinxveen, al meer dan 15 jaar een begrip in Waddinxveen en omstreken

We starten weer een nieuwe cursus in september 2017

korting 10% bij inschrijving vóór 1 juli a.s. 

Met je vriendjes en vriendinnetjes samen in een klas leren typen, dat is hartstikke leuk !

Een speciale klassikale cursus typevaardigheid aangepast voor kinderen vanaf ± 10 jaar. In 15 lessen wordt geleerd te typen volgens het tienvingersysteem blind typen. Om deze cursus voor de kinderen zo afwisselend mogelijk te houden wordt er tijdens deze cursus tevens aandacht besteed aan de algemene computerkennis, Internet en tekstverwerking met het programma Word.

Kinderen gebruiken tegenwoordig bijna iedere dag de computer. Om snel met de computer om te kunnen gaan is een typediploma onontbeerlijk. Op school zijn tegenwoordig de lesmethoden steeds meer afgestemd op het gebruik van de computer. Naast de gewone boeken wordt vaak extra oefenstof via het Internet aangeboden. Kinderen die blind kunnen typen, kunnen gemakkelijker en sneller met deze nieuwe lesstof omgaan en leveren hierdoor betere schoolprestaties, hebben minder kans op RSI en typen hun werkstukken, uittreksels en verslagen een stuk sneller.

De totale cursus "Typevaardigheid for Kids" duurt 15 wekelijkse lessen van ieder anderhalf uur. In zo'n vier maanden tijd behaalt uw kind het typediploma. De cursus wordt gegeven in onze cursuslocaties in Waddinxveen onder begeleiding van een ervaren docente. Deze wekelijkse klassikale begeleiding waarbij de docente let op typehouding en technische typevaardigheid zorgt ervoor dat uw kind op een goede wijze het typen leert. Daar komt nog bij dat kinderen het typen in een groep met andere kinderen van dezelfde leeftijd veel gezelliger vinden dan wanneer ze de cursus helemaal alleen thuis zouden moeten volgen.

Het lesmateriaal en de type-software die tijdens de klassikale lessen worden gebruikt krijgt uw kind mee naar huis. De software kunt u dan installeren op een eigen computer thuis, zodat uw kind ook thuis de lessen kan oefenen.

De cursus typevaardigheid voor kinderen wordt in Waddinxveen gegeven op maandag, dinsdag en donderdagmiddag vanaf 16.00 uur tot 17.30 uur.

De kosten voor de totale cursus bedragen € 295,00. In dit bedrag zit naast het cursusmateriaal ook het examengeld. Deze cursus is vrijgesteld van BTW.

Cursuslocatie: Mozartlaan 52 (oude politiebureau), Waddinxveen

Voor meer informatie over deze cursus kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bel ons op 0182 - 620052

Overige informatie over typecursussen treft u hieronder aan: