computeropleidingen 
voor bedrijven en particulieren

Typen for Kids

Opleiding typevaardigheid voor kinderen: Cursus - Typen for Kids - op een leuke manier leren typen

typen kids banner

OpleidingsCentrum Waddinxveen, al meer dan 20 jaar een begrip in Waddinxveen en omstreken

We starten weer een nieuwe cursus in september 2017 in onze nieuwe cursuslocatie in Boskoop

korting 10% bij inschrijving vóór 1 juli a.s. 

Met je vriendjes en vriendinnetjes samen in een klas leren typen, dat is hartstikke leuk !

Typen for Kids
Een speciale klassikale cursus typevaardigheid aangepast voor kinderen vanaf ± 10 jaar. In 15 lessen wordt geleerd te typen volgens het tienvingersysteem blind typen. Om deze cursus voor de kinderen zo afwissel
end mogelijk te maken wordt er tijdens deze cursus ook aandacht besteed aan de algemene computerkennis, Internet en tekstverwerking met het programma Word.

Kinderen gebruiken tegenwoordig bijna iedere dag de computer. Om snel met de computer om te kunnen gaan is een typediploma onontbeerlijk. Op school zijn tegenwoordig de lesmethoden steeds meer afgestemd op het gebruik van de computer. Kinderen die blind kunnen typen, kunnen gemakkelijker en sneller met deze nieuwe lesstof omgaan en leveren hierdoor betere schoolprestaties, hebben minder kans op RSI en typen hun werkstukken, uittreksels en verslagen een stuk sneller.

Cursusduur
De totale cursus "Typevaardigheid for Kids" duurt 15 wekelijkse lessen van ieder anderhalf uur. In zo'n vier maanden tijd behaalt uw kind het typediploma. De cursus wordt gegeven in onze cursuslocaties in Waddinxveen onder begeleiding van een ervaren docente. Deze wekelijkse klassikale begeleiding waarbij de docente let op typehouding en technische typevaardigheid zorgt ervoor dat uw kind op een goede wijze het typen leert. 

Groepen
Kinderen leren bij ons het typen in een groep met andere kinderen van dezelfde leeftijd. Wij zijn van mening dat deze, wat meer schoolse opzet, leidt tot een hogere effectiviteit van de cursus en een gezelliger manier van leren dan wanneer de kinderen de cursus helemaal alleen thuis zouden moeten volgen. 
De cursus typevaardigheid voor kinderen wordt in Boskoop gegeven op maandag, dinsdag en donderdagmiddag vanaf 16.00 uur tot 17.30 uur.

Cursusboeken en software
Het lesmateriaal en de type-software die tijdens de klassikale lessen worden gebruikt krijgt uw kind mee naar huis. De software kunt u dan installeren op een eigen computer thuis, zodat uw kind ook thuis de lessen kan oefenen.

Kosten
De kosten voor de totale cursus bedragen € 295,00. In dit bedrag zit naast het cursusmateriaal ook het examengeld. Deze cursus is vrijgesteld van BTW.

LET OP NIEUWE CURSUSLOCATIE: Ritzema Bosstraat 1, Boskoop (snijdelwijk bij Hoogvliet)

Voor meer informatie over deze cursus kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bel ons op 0182 - 620052

Overige informatie over typecursussen treft u hieronder aan: