Microsoft Office 365
Computeropleidingen &

Consultancy

 

UWV ERKEND SCHOLINGSBEDRIJF

Het Opleidingscentrum is een door het UWV erkend scholingsbedrijf. Dat houd in dat wij één van de weinige organisaties zijn die door het UWV erkend zijn om opleidingen te verzorgen om mensen weer te helpen bij het terugkeren in het arbeidsproces. Als erkend Microsoft Partner zijn onze opleidingen gericht op het werken met de Microsoft Office producten, zoals o.a. Word, Excel en Outlook.

Betaalt UWV mijn opleiding?

Is de scholing noodzakelijk om ander werk te vinden? Dan betaalt UWV uw opleiding. U moet er natuurlijk alles aan doen om de opleiding goed af te ronden.

Offerte aanvragen

Om een opleiding te mogen volgen is het raadzaam om een offerte op te vragen. Op deze wijze krijgt u direct inzicht in het totale cursustraject en de kosten hiervan. Met deze offerte kunt u dan bij uw UWV werkcoach of adviseur de opleiding aanvragen. Na goedkeuring door het UWV kunt u de cursus direct bij ons starten.

Klik hier om direct een geheel vrijlblijvende offerte aan te vragen

Wij werken zowel lokaal als landelijk voor het UWV. Informeer bij uw werkcoach naar uw mogelijkheden om via het Opleidingscentrum een opleiding te volgen, of neem contact met ons op: 0182 - 60052.

klik hier voor een overzicht van onze opleidingen