Microsoft Office 365 Computeropleidingen & ConsultancyPowerPoint klassikaal

In één cursusdag alle functies met veel tips om sneller en gemakkelijker professionele PowerPoint presentaties te maken

Het programma Microsoft PowerPoint geeft u alle middelen om binnen enkele ogenblikken een professionele presentatie te maken. Tijdens deze cursus PowerPoint leert u teksten en afbeeldingen overzichtelijk weergeven. Grafieken, animaties, illustraties, etc leert u functioneel te gebruiken binnen uw presentaties. Afgewisseld door diverse presentatie-effecten en multimedia aspecten van PowerPoint. 

Deze cursusmethode is bedoeld voor die cursisten die efficiënt willen leren werken met Microsoft PowerPoint.

Lesmethode

Gedurende deze eendaagse cursus beschikt u in onze cursusruimte over een computer met Microsoft PowerPoint. De docent behandeld klassikaal de diverse PowerPoint onderwerpen afgewisseld met enkele oefeningen uit het cursusboek, zodat u het geleerde ook direct in de praktijk gaat brengen. 

Tijdens de cursus ontvang u van ons een Microsoft PowerPoint cursusboek. Het cursusboek wordt uw eigendom, zodat u ook ná de cursus de mogelijkheid hebt om bepaalde onderwerpen nog eens op te zoeken of om extra opdrachten te maken.


Cursusduur: 1 dag
Uw investering: € 375,00 (btw vrijgesteld)

Cursusdata:

Klik op één van de beschikbare cursussen. Geen cursusdata zichtbaar, bel onze adviseurs: 0182 - 620052.

Bij drie of méér inschrijvingen van één bedrijf kunnen wij u aantrekkelijke tarieven en alternatieve cursusdata aanbieden

Ons bedrijf is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Met deze registratie zijn wij erkend als een cursusinstelling zoals bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Door deze registratie zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW.