computeropleidingen 
voor bedrijven en particulieren

Incompany cursussen

Computercursussen op locatie

Huur uw eigen docent tegen een voordelig tarief

Wanneer binnen de eigen organisatie een geschikte ruimte aanwezig is, dan is het wellicht een optie om de cursus op locatie te organiseren. Het OpleidingsCentrum kan alle cursussen op locatie verzorgen. Eventueel kunnen wij voor u het hele opleidingstraject organiseren, begeleiden en verzorgen, zodat u zelf kostbare tijd bespaart met het organiseren van de cursus.

Uw bedrijf huurt bij ons een docent in die de cursisten optimaal begeleid tijdens de betreffende cursus. Hoe meer cursisten per groep, hoe lager de kosten per cursist. Op deze manier krijgen de cursisten in een kort tijdsbestek de informatie die zij op de werkplek nodig hebben om hun werkzaamheden nog efficiënter te kunnen doen.  Al bij vier cursisten of meer is het verzorgen van een klassikale cursus op locatie de meest efficiënte methode.

Binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte

Als u wilt weten wat het OpleidingsCentrum voor u kan betekenen, vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Deze offerte wordt u dan binnen 24 uur per e-mail toegestuurd. Op deze manier weet u snel wat het OpleidingsCentrum uw bedrijf kan bieden en voor welke prijs.

Vraag een gratis offerte aan