Microsoft Office 365
Computeropleidingen &

Consultancy

Over het OpleidingsCentrum

Het OpleidingsCentrum bestaat sinds 1995 en verzorgt computercursussen door heel Nederland op locatie of in één van onze cursuslocaties. Het OpleidingsCentrum werkt met een team van gemotiveerde en gespecialiseerde professionals. Dit maakt de organisatie zeer flexibel en slagvaardig.

Door onze kennis over software worden wij in toenemende mate gevraagd voor consultancy opdrachten en het maken van maatwerk oplossingen op basis van de Microsoft Office software.

Marco van Bemmelen

Directeur / eigenaar van het OpleidingsCentrum, Marco van Bemmelen is sinds 1985 actief in de automatisering. Zo heeft Marco meer dan 10 jaar voor WordPerfect Nederland en WordPerfect Europe gewerkt. Als directeur van Intuit Netherlands B.V. (een onderdeel van het Amerikaans beursgenoteerde bedrijf Intuit Inc. heeft hij software oplossingen verkocht aan Nederlandse banken.

Naast een gedegen kennis van de automatiseringsmarkt heeft hij ruime ervaring met het verzorgen van presentaties en ICT trainingen op allerlei niveau.

Cursussen die door het OpleidingsCentrum worden verzorgd blinken uit in interactiviteit en spelen direct in op de wensen van de cursisten en de doelstelling van de organisatie.

Cursisten moeten aan het eind van de cursusdag een "wow-gevoel" hebben....en de cursusdag als een zeer productieve maar ook leuke dag zien.

Voor meer informatie over Marco klikt u op onderstaand LinkedIn logo.