Microsoft Office 365 Computeropleidingen & Consultancy

Het OpleidingsCentrum bestaat sinds 1995 en verzorgt computercursussen door heel Nederland op locatie of in één van onze cursuslocaties. Het OpleidingsCentrum werkt met een team van gemotiveerde en gespecialiseerde professionals. Dit maakt de organisatie zeer flexibel en slagvaardig.

Door onze kennis over Microsoft Office en Microsoft 365 geven wij naast training ook advies hoe deze software maximaal ingezet kan worden. Een goede voorbereiding en maatwerk trainingen voor de medewerkers zorgen uiteindelijk voor een zo optimaal mogelijke adoptie van de nieuwe software binnen de organisatie.

Marco van Bemmelen

Directeur / eigenaar van het OpleidingsCentrum, Marco van Bemmelen is sinds 1985 actief in de automatisering. Zo heeft Marco meer dan 10 jaar voor WordPerfect Nederland en WordPerfect Europe gewerkt. Als directeur van Intuit Netherlands B.V. (een onderdeel van het Amerikaans beursgenoteerde bedrijf Intuit Inc.) heeft hij software oplossingen verkocht aan Nederlandse banken.

Trainingen die door het OpleidingsCentrum worden verzorgd blinken uit in interactiviteit en spelen direct in op de wensen van de deelnemers en de doelstelling van de organisatie.

Deelnemers aan een training moeten aan het eind van de cursusdag een "wow-gevoel" hebben....en de training als een zeer productieve maar ook leuke dag zien.

Voor meer informatie over Marco klikt u op onderstaand LinkedIn logo.