Microsoft Office 365 Computeropleidingen & Consultancy

cursist_hoofd

Efficiënter werken met Microsoft Office

Werk sneller en gemakkelijker met Microsoft Office
bespaar veel tijd op dagelijkse werkzaamheden

Een korte praktische cursus met veel tips en trucks hoe u op een gemakkelijke wijze sneller een efficiënter met Microsoft Office kunt werken.

Deze cursus behandeld het sneller werken met Microsoft Windows, Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft Outlook.

In de afgelopen jaren heeft Microsoft veel handige functies toegevoegd aan Microsoft Office die het werken met Word, Excel en Outlook gemakkelijker kunnen maken. Helaas blijkt maar al te vaak dat veel computergebruikers niet op de hoogte zijn van deze nieuwe functies. Hierdoor nemen eenvoudige handelingen in Microsoft Office teveel tijd in beslag en gaat kostbare tijd verloren.

Om sneller en efficiënter te kunnen werken met Microsoft Office is deze cursus een goede start. Op een eenvoudige wijze leert u hoe u snel veel tijd kunt besparen door gebruik te maken van verborgen functies

In deze cursus veel aandacht voor o.a. de volgende onderwerpen:

  • Inrichten van uw Microsoft Office omgeving
  • Gebruik maken van sneltoetsen
  • Tips en Trucks die het werken met Microsoft Office verder vergemakkelijken
Voor wie is deze cursus bedoeld
Deze cursus is bedoeld voor die gebruikers die Microsoft Office al gebruiken, maar sneller en handiger willen werken met de diverse onderdelen van Microsoft Office.

Cursusduur: dagdeel
Uw investering: € 150,00 (btw vrijgesteld)
Cursuslocatie: Boskoop

Eerstvolgende cursusdata:

Klik op één van de beschikbare cursussen. Geen cursusdata zichtbaar, bel onze adviseurs: 0182 - 620052.

Bij drie of méér inschrijvingen van één bedrijf kunnen wij u aantrekkelijke tarieven en alternatieve cursusdata aanbieden

Ons bedrijf is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Met deze registratie zijn wij erkend als een cursusinstelling zoals bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Door deze registratie zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW.