Microsoft Office 365
Computeropleidingen &

Consultancy

Microsoft Excel voor financials

Microsoft excel cursus financiële professionals

financial_people_banner

Microsoft Excel training voor financiële professionals

Een tweedaagse cursus voor iedereen die te maken heeft met financiën

Elke financieel verantwoordelijke heeft te maken met het analyseren van gegevens en het opstellen van rapportages. Veel tijd wordt besteed aan terugkerende handelingen in bijvoorbeeld het maken van maandrapportages, prognoses, begrotingen en jaarrekeningen. Deze handelingen zijn met Excel snel en eenvoudig uit te voeren zijn. Werkt u al met spreadsheets, maar ondervindt u regelmatig dat uw kennis van Excel onvoldoende is om de werkzaamheden efficiënt en effectief te kunnen uitvoeren? Dan is de cursus Microsoft Excel voor financials wat u nodig heeft.

Gedurende deze cursus leert u hoe u in minder tijd betere rapportages maakt. Er wordt uitgebreid ingegaan op de toepassingen die specifiek van belang zijn voor financiële professionals, zoals draaitabellen, draaigrafieken, het werken met macro's en het werken met functies zoals verticaal zoeken. Tevens leert u werken met geavanceerde technieken zoals het nesten van formules en het werken met dynamische tabellen.

Tijdens de cursus wordt een lunch aangeboden.

Eerstvolgende cursusdata

Klik op één van de beschikbare cursusdagen voor beide cursusdata. Geen cursusdata zichtbaar, bel onze adviseurs: 0182 - 620052.

Bij vier of méér inschrijvingen van één bedrijf kunnen wij u aantrekkelijke tarieven en alternatieve cursusdata aanbieden

Ons bedrijf is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Met deze registratie zijn wij erkend als een cursusinstelling zoals bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Door deze registratie zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW.

Persoonlijk opleidingsadvies en inlichtingen
Heeft u behoefte aan deskundig en persoonlijk opleidingsadvies? Neem dan direct contact op met één van onze docenten. Geheel vrijblijvend en vertrouwelijk wordt u dan geadviseerd over de inhoud van de opleiding, de vraag of deze opleiding op dit moment het beste bij u past, de vervolgstappen in uw persoonlijke ontwikkeling, data, kosten en andere praktische vragen. Wilt u met samen met een collega aan deze opleiding deelnemen? Informeert u dan naar de aantrekkelijke collegakorting.

Incompany
Deze cursus is ook bij u op locatie te organiseren. Al vanaf vier personen kunnen wij deze cursus incompany verzorgen. Bel ons voor meer informatie.