Microsoft Office 365
Computeropleidingen &

Consultancy

Microsoft Office Migratiecursussen

Incompany Cursus overstappen naar

Microsoft Office 2010 of 2013 of Office 365

Zonder tijdverlies, direct aan de slag met de nieuwe Microsoft Office versie.

Het OpleidingsCentrum biedt in-company migratiecursussen en workshops aan voor Microsoft Office® 2010/2013. Voorkom dat uw medewerk(st)ers veel tijd besteden aan het zoeken naar bekende functies in de nieuwe Office versie.

Een Microsoft migratiecursus kan op diverse manieren worden ingevuld:

1. Migratie Presentatie

In een presentatie van een halve dag voor groepen van maximaal 25 personen krijgen de cursisten een levendige en actieve presentatie over de nieuwe structuur, het lint en de grootste verschillen ten opzichte van oudere versies van Microsoft Office. Tijdens de presentatie krijgen de cursisten handige tips & trucks om snel en efficiënt te werken met de nieuwe Microsoft Office functies.

cursusduur: 1 dagdeel

2. Migratietraining klassikaal

In deze cursus van één dag voor maximaal 10 personen wordt aandacht besteed aan de nieuwe functies van Microsoft Office® 2010/2013 en de verschillen met eerdere versies van Microsoft Office®. De cursus is met name geschikt voor de mensen die al met Microsoft Office werken, maar niet bekend zijn met de mogelijkheden van Microsoft Office® 2010/2013. Uw medewerkers kunnen al prima met Word, Outlook, PowerPoint en Excel overweg, maar u streeft ernaar de efficiency te verhogen door gebruik te maken van de vele nieuwe mogelijkheden die Microsoft Office® 2010/2013 te bieden heeft. Tijdens de cursus is er ruim de tijd om te oefenen en is er ruimte om dieper in te gaan op vragen.

cursusduur: 2 dagdelen

3. Migratietraining op maat

Na een kennisinventarisatie onder uw personeel verzorgen wij een z.g. "op maatcursus" voor groepen van maximaal 15 personen. De cursus is met name geschikt voor mensen die met de nieuwe versie gaan werken en tevens hun algehele kennis over de Microsoft software willen bijspijkeren. De inhoud wordt afgestemd op de wensen van uw medewerk(st)ers.

cursusduur: 2 dagdelen

Bel onze cursus adviseurs voor meer informatie over migratiecursussen op nummer: 0182 - 620052

Vraag een gratis offerte aan, klik hier