Microsoft Office 365
Computeropleidingen &

Consultancy


Microsoft OutlookMicrosoft Outlook klassikaal

Microsoft Outlook is veel meer dan e-mail en agenda. Feitelijk is Microsoft Office een verlengstuk van uzelf om efficiënt de dagelijkse werkzaamheden te beheren. Door optimaal gebruik te maken van catagoriën, taken, agenda, contactpersonen en notities is Outlook het persoonlijk "communicatie-centrum" op uw computer. 

In deze training leert u uw inkomende e-mail te managen. Op basis van enkele eenvoudige Time Management principes, leert u om op een efficiënte wijze uw e-mail om te zetten naar een agenda afspraak of als taak om op een later tijdstip aktie te ondernemen. Ook leert u om uw mail op een overzichtelijke wijze op te slaan in mappen en te categoriseren, zodat u bepaalde e-mail ook nog op een later tijdstip snel kunt terugvinden.

Door gebruik te maken van de functie "Snelle Stappen" in Outlook leert u hoe u uw "work-flows" op een eenvoudige wijze verder kunt automatiseren, zodat de afhandeling van uw e-mail sneller en gemakkelijker kan verlopen.

Cursusduur: 1 dag
Uw investering: € 375,00 (btw vrijgesteld)

Eerstvolgende cursusdata:

Klik op één van de beschikbare cursussen. Geen cursusdata zichtbaar, bel onze adviseurs: 0182 - 620052.

Bij drie of méér inschrijvingen van één bedrijf kunnen wij u aantrekkelijke tarieven en alternatieve cursusdata aanbieden

Ons bedrijf is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Met deze registratie zijn wij erkend als een cursusinstelling zoals bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Door deze registratie zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW.