Microsoft Office 365 Computeropleidingen & Consultancy

Microsoft OutlookMicrosoft Outlook klassikaal

Het beschikken over een goede basis computervaardigheden is tegenwoordig noodzakelijk om goed binnen een organisatie te kunnen functioneren. Als moderne werknemer heeft u kennis en kunde nodig om goed te kunnen werken met de meest gebruikte kantoorautomatiseringssoftware. 

Microsoft Outlook is voor veel bedrijven het programma dat gebruikt wordt om te communiceren met alle eigen werknemers en contacten bij derden. E-mail is tegenwoordig niet meer weg te denken en vormt de basis van alle communicatie binnen bedrijven.

Naast E-mail is het werken met de agenda belangrijk om vergaderingen vast te leggen of te organiseren. Door gebruik te maken van Taken kunt u ervoor zorgen dat u belangrijke E-mail of toekomstige werkzaamheden niet vergeet. 

Inhoud
In de cursus MS Outlook leert u stapsgewijs alle mogelijkheden kennen die Outlook biedt. 

Onderwerpen die behandeld worden in deze cursus:
  • E-mail berichten maken, verzenden en beheren
  • Aanmaken van contactpersonen en groepen
  • Agenda- en notitiebeheer
  • Gegevens zoeken, groeperen en archiveren
  • Werken met Taken


Cursusduur: 1 dag
Uw investering: € 375,00 (btw vrijgesteld inclusief lunch en cursusboek)

Voor wie is deze cursus bedoeld
Deze cursus is bedoeld voor mensen die hun computervaardigheden op het gebied van werken met MS Outlook willen ontwikkelen.
Voor deze cursus is geen vooropleiding noodzakelijk.

Eerstvolgende cursusdata:

Klik op één van de beschikbare cursussen. Geen cursusdata zichtbaar, bel onze adviseurs: 0182 - 620052.

Bij vier of méér inschrijvingen van één bedrijf kunnen wij u aantrekkelijke tarieven en alternatieve cursusdata aanbieden

Ons bedrijf is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Met deze registratie zijn wij erkend als een cursusinstelling zoals bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Door deze registratie zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW.