Microsoft Office 365 Computeropleidingen & Consultancy


Microsoft Outlook cursussen bij Meerman Machines

Goede communicatie steeds belangrijker


Het Opleidingscentrum heeft in de afgelopen periode enkele Microsoft Outlook cursussen verzorgd bij Meerman Machines in Vlaardingen. Als onderdeel van de Meerman Groep is Meerman Machines al bijna 60 jaar dé specialist op het gebied van verkoop, service en onderhoud van o.a. Kubota mini-graafmachines.

Financieel directeur Victor van den Berg: “Microsoft Outlook is voor ons een belangrijke tool om de communicatie binnen onze eigen organisatie en naar onze klanten optimaal te kunnen waarborgen. Tijdens de cursus is duidelijk geworden dat Microsoft Outlook nog efficiënter binnen de organisatie ingezet kan worden. Zo heeft de training, die wij via het Opleidingscentrum hebben gevolgd, ons meer duidelijkheid gegeven over de samenwerking van mail met o.a. agenda en taken. Met deze kennis kunnen wij Microsoft Outlook nu op een meer efficiënte manier inzetten binnen onze organisatie. Het gevolg hiervan is dat wij onze klanten hierdoor sneller en beter van dienst kunnen zijn”.

Ook de reacties van de deelnemers aan de cursus Microsoft Outlook zijn positief. “Ondanks het feit dat de wij de training in de avonduren hebben laten verzorgen hebben de medewerkers de training als zeer prettig ervaren. Ze zijn blij met de verdiepingsslag die gemaakt is en de tips en tools die ze aangereikt hebben gekregen”, aldus Van den Berg.

Het OpleidingsCentrum verzorgt cursussen voor alle Microsoft Officeprogramma’s. Van den Berg: “De keuze voor het Opleidingscentrum is toevallig tot stand gekomen. De samenwerking is plezierig verlopen. Mochten wij in de toekomst nog andere Microsoft Officetrainingen willen laten verzorgen, dan zullen wij het Opleidingscentrum zeker weer benaderen”.Het nieuwe pand van Meerman  Machines aan de Koggehaven in Vlaardingen

Contact Meerman Machines B.V.
Victor van den Berg
Telefoon: 010 – 435 06 11
Website: http://www.meerman.nl/

Contact Opleidingscentrum
Marco van Bemmelen
Telefoon: 0182 – 62 00 52
Website: https://www.opleidingscentrum.eu/