Microsoft Office 365 Computeropleidingen & ConsultancyMicrosoft Excel cursussen bij Peeters Nederland

Microsoft Excel: Een belangrijke tool om de kwaliteit van projecten bij onze klanten te waarborgen

Het Opleidingscentrum heeft in de afgelopen periode enkele Microsoft Excel cursussen verzorgd bij Peeters Nederland in Bergen op Zoom. Als onderdeel van Group Peeters is Peeters Nederland al meer dan 60 jaar dé specialist op het gebied van industriële reiniging. Als familiebedrijf is Group Peeters uitgegroeid tot een internationale organisatie met bijna 1.000 medewerkers, met verschillende vestigingen op 12 locaties in Nederland, België en Duitsland.

Het gebruik van het Microsoft Office pakket is binnen Group Peeters volledig geïntegreerd. Om projecten bij klanten nauwkeurig te plannen en zorgvuldig uit te voeren is deze software onmisbaar. Het goed kunnen werken met Microsoft Excel is voor medewerkers binnen Peeters Nederland dan ook een grote toegevoegde waarde.

HR-manager Karin van Esch: “Microsoft Excel is voor ons een belangrijke tool binnen de organisatie: van magazijnbeheer, projectplanning, calculaties tot boekhouding en rapportering. Het helpt ons om projecten bij onze klanten optimaal te managen. We hebben ervoor gekozen om zowel beginners- als gevorderdencursussen aan onze medewerkers aan te bieden. Zo kon iedereen, ongeacht zijn kennisniveau zijn Excelvaardigheden verbeteren. Tijdens de cursus is duidelijk geworden dat Microsoft Excel nóg efficiënter ingezet kan worden bij het waarborgen van onze kwaliteit. Met deze kennis zorgen wij ervoor dat onze klanten beter bediend kunnen worden”De reacties van de medewerkers die de cursus Microsoft Excel hebben gevolgd zijn positief over de training. De medewerkers zijn blij met de verdiepingsslag die gemaakt is en de tips en tools die ze aangereikt hebben gekregen.

Het OpleidingsCentrum verzorgt cursussen voor alle Microsoft Officeprogramma’s. Karin: “De keuze voor het Opleidingscentrum is toevallig tot stand gekomen. De samenwerking is zeer plezierig verlopen. Mochten wij in de toekomst nog andere Microsoft Officetrainingen willen laten verzorgen, dan zullen wij het Opleidingscentrum zeker weer benaderen”.

Contact Peeters Nederland
Karin van Esch
Telefoon: 0164-275 999
Website: https://www.grouppeeters.com/nl

Contact Opleidingscentrum
Marco van Bemmelen
Telefoon: 0182 – 62 00 52
Website: https://www.opleidingscentrum.eu/