Microsoft Office 365 Computeropleidingen & Consultancy

Opleidingscentrum Consultancy en TrainingProfessionele begeleiding van Microsoft 365 migratie trajecten -

Onze consultants en docenten begeleiden al meer dan 20 jaar bedrijven met diverse automatiseringstrajecten. Door onze jarenlange ervaring in de ICT markt is onze kennis van onschatbare waarde gebleken voor een tal van bedrijven om de adoptie van de nieuwe werkplek zo optimaal mogelijk te maken. Onze consultants zijn betrokken bij kantoorautomatiseringstraject bij overheid,  belastingkantoren en waterschappen.

Microsoft 365
Veel organisaties migreren momenteel hun huidige kantoorautomatisering naar Microsoft 365. De gevolgen van een dergelijke migratie is vaak ingrijpender dan in de eerste instantie gedacht.
  • Wat betekent een migratie naar Microsoft 365 voor uw organisatie?
  • Hoe begeleidt u uw medewerkers tijdens een Microsoft 365 migratie?
  • Hoe gaat u om met het werken met OneDrive en SharePoint?
  • Hoe zit het met de beveiliging van uw bedrijfsdata?
  • Wat weten uw medewerkers over het delen van bestanden?
Het Opleidingscentrum begeleidt bedrijven die migreren naar Microsoft 365 met directe ondersteuning in de vorm van training en consultancy.  Een goede adoptie van de nieuwe Microsoft 365 werkplek door de werknemers is van cruciaal belang voor een snelle, geruisloze overgang naar de nieuwe Office omgeving.

Klik hier om ons Microsoft 365 adoptieplan te donwloaden

Klik hier voor meer informatie over onze Microsoft 365 trainingen

Neem geheel vrijblijvend contact met ons, zodat wij u kunnen informeren hoe wij met onze diensten uw ICT organisatie kunnen ontzorgen voor, tijdens en na een Office 365 migratietraject.