Microsoft Office 365
Computeropleidingen &

Consultancy

Opleidingscentrum Consultancy


Professionele begeleiding van Microsoft Office 365 migratie trajecten -

Onze consultants begeleiden al meer dan 20 jaar bedrijven met diverse automatiseringstrajecten. Door onze jarenlange ervaring in de ICT markt is onze kennis van onschatbare waarde gebleken voor een tal van bedrijven. Zo zijn onze consultants betrokken bij kantoorautomatiseringstraject bij overheid,  belastingkantoren en waterschappen.

Microsoft Office 365
Veel organisaties migreren momenteel hun huidige kantoorautomatisering naar Microsoft Office 365. De gevolgen van een dergelijke migratie is vaak ingrijpender dan in de eerste instantie gedacht.
  • Wat betekent een migratie naar Microsoft Office 365 voor uw organisatie?
  • Hoe begeleidt u uw medewerkers tijdens een Office 365 migratie?
  • Welke gevolgen heeft thuiswerken voor uw bedrijf.
  • Hoe heeft u controle op werknemers die thuis werken?
  • Hoe zit het met de beveiliging van uw bedrijfsdata?
  • Hoe weet u dat deze werknemers geen bedrijfsdata doorsturen naar derden?
Het Opleidingscentrum begeleidt bedrijven die willen migreren naar Office 365. Naast technische aspecten, zoals o.a. beveiliging, zal een bedrijf zich moeten afvragen hoe om te gaan met nieuwe functionaliteit zoals het gebruik van een OneDrive en een SharePoint omgeving. Een goede adoptie van de nieuwe werkplek door de werknemers is van cruciaal belang voor een snelle, geruisloze overgang naar de nieuwe Office omgeving. 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons, zodat wij u kunnen informeren hoe wij met onze diensten uw ICT organisatie kunnen ontzorgen voor, tijdens en na een Office 365 migratietraject.