Microsoft Office 365 Computeropleidingen & Consultancy

Microsoft Office 365 consultancy & training

De migratie naar Microsoft Office 365 is een grote stap voor zowel de organisatie als ook de medewerkers die werkzaam zijn binnen de organisatie. Vaak blijkt pas ná de migratie dat de gevolgen van de Office 365 migratie tot veel vragen leidt binnen de organisatie zelf. Het gebruik van cloud opslag, zoals OneDrive en SharePoint levert vaak vragen op over het gebruik maar ook over privacy en security.

Het Opleidingscentrum begeleidt bedrijven bij de migratie naar Office 365. Met name kijken wij naar de gevolgen voor de werknemer en hoe wij de “problemen” voor kunnen zijn door de werknemers tijdig te informeren over de veranderingen van zijn/haar werkplek. Eventueel verzorgen wij na de migratie naar Office 365 migratiecursussen waarin de medewerkers wordt uitgelegd hoe de nieuwe software werkt en op welke manier de medewerkers sneller en vooral gemakkelijker hun dagelijkse werkzaamheden met de computer kunnen uitvoeren.

Geinteresseerd om samen met ons de mogelijkheden van Office 365 voor uw bedrijf te bespreken, bel dan één van onze adviseurs voor een vrijblijvend advies.

tel. 0182 - 62 00 52.