Microsoft Office 365 Computeropleidingen & Consultancy

Werk Sneller en efficiënter met Microsoft Office.
Bestel vandaag nog uw gratis sneltoetsenoverzicht


Vul snel onderstaande vragen in en ontvang geheel gratis binnen enkele dagen uw Microsoft Office sneltoetsenoverzichtskaart

Deze handige naslagkaart kunt u als een standaard op uw bureau plaatsen. Iedere zijde geeft per Microsoft Office programma een aantal handige sneltoetsen.

Door het toepassen van deze sneltoetsen kunt u sneller en efficiënter werken met de Microsoft Office programma's en bespaart u op jaarbasis vele uren aan tijd.


Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
U heeft een verkeerd e-mail adres ingevoerd. Corrigeer het e-mail adres en verstuur het formulier nog een keer.

Om SPAM te voorkomen op onze website, vragen wij u vriendelijk om onderstaand nummer in het onderstaande veld in te voeren. Klik eventueel op "verversen" voor een nieuw nummer. Klik hierna op de knop "versturen" om het formulier te verzenden.
Ik ben geen robot
Verversen Verkeerd getal, probeer nogmaals

Met het versturen van uw bestelling gaat u ermee akkoord dat wij u onze elektronische nieuwsbrief mogen toesturen.
Deze nieuwsbrief versturen wij één keer per maand. U blijft met onze nieuwsbrief op de hoogte van ons laatste cursusaanbod en ontwikkelingen binnen de ICT markt.
Per ontvangen e-mail adres versturen wij u gratis één sneltoetsenoverzicht. Eventuele extra sneltoetsenoverzichtskaarten kunt u à € 2,50 telefonisch bij ons bestellen.
Wij versturen onze sneltoetsenkaarten per post alleen naar Nederlandse postadressen.