Microsoft Office 365 Computeropleidingen & Consultancy

typen_left_bannerCursus Typevaardigheid voor volwassenen


leren typen in uw eigen tempo onder begeleiding van een docent

Het OpleidingsCentrum gebruikt voor het aanleren van het typen moderne computersystemen in combinatie met een typevaardigheidprogramma. Door de wekelijkse lessen in ons computerlokaal en het werken met het computerprogramma thuis wordt op een efficiënte manier het typen aangeleerd.

De gehele cursus typevaardigheid beslaat 15 lessen van ieder anderhalf uur. Doelstelling voor het uiteindelijke examen is dat er "blind" getypt wordt met een snelheid van tenminste 135 aanslagen per minuut. Meer aanslagen per minuut mag natuurlijk, zo zijn er regelmatig cursisten die meer dan 200 aanslagen per minuut halen.

De kosten van de cursus bedragen € 595,00 p.p.. Cursusmateriaal en examenkosten zijn inbegrepen.

Groepscursus op locatie

De cursus typevaardigheid kan door ons ook op locatie gegeven worden. Eventueel bieden wij de mogelijkheid om de cursus op een meer flexibele wijze op te zetten, zodat cursisten in hun eigen tempo de cursus kunnen volgen. Voor groepen hanteren wij aantrekkelijke tarieven, bel ons voor een gratis offerte.

Voor meer algemene informatie over deze cursussen of een geheel vrijblijvende offerte kunt u ons altijd bellen op 0182 - 620052.

U kunt zicht eventueel direct inschrijven voor deze cursus via het inschrijvingsformulier