Microsoft Office 365
Computeropleidingen &

Consultancy

Microsoft Teams

Microsoft Teams brengt alles wat nodig is voor een productiever team samen op één plek.

Microsoft Teams is een nieuwe manier van samenwerken binnen een team. Denk hierbij aan het samenwerken aan documenten en snel kunnen communiceren met je team. Zo werk je samen in dezelfde set documenten, kijk je naar dezelfde planning, werk je met dezelfde set aantekeningen. Je communiceert via chat, vergaderingen of (video-)gesprekken.

Microsoft Teams integreert uitstekend met andere Microsoft Office 365 programma’s zoals Word, PowerPoint en Excel en maakt tevens gebruik van de mogelijkheden van SharePoint. Het uitwisselen van bestanden vanuit één interface wordt hierdoor zeer eenvoudig.

Microsoft Teams Advies

Het Opleidingscentrum heeft veel grote en kleine organisaties geholpen met advies en training bij de implementatie van Microsoft Teams. Deze kennis willen wij graag delen met andere organisaties die de stap naar Microsoft 365 en Teams willen nemen. Doe uw voordeel met onze kennis en laat u geheel virjblijvende informeren over de mogelijkheden die de Microsoft Teams uw organisatie kan bieden.

Microsoft Teams Training

Naast het verzorgen van advies, helpen wij uw organisatie ook met het ondersteunen van uw medewerkers door het verzorgen van gerichte Microsoft Teams trainingen. Training kunnen verzorgd worden op locatie, binnen uw eigen organisatie of eventueel online.


Klik hier voor een korte introductievideo over Microsoft Teams