Microsoft Office 365 Computeropleidingen & Consultancy

Webinars

Voor diverse organisaties verzorgt het Opleidingscentrum diverse korte Webinars waarin de deelnemers op een leuke interactieve wijze kennismaken met het gebruik van Microsoft Office 365. Juist nu, wanneer veel werknemers thuiswerken, is het belangrijk dat deze werknemers weten hoe ze hun Microsoft Office 365 werkplek zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken.

Werken met Microsoft Teams

Decentraal samenwerken wordt de norm in de jaren. Tijdens de Corona crisis werken veel medewerkers vanuit huis maar zullen toch veel moeten samenwerken met andere medewerkers binnen uw organisatie. In Microsoft Teams werken uw medewerkers vanuit een Team aan gezamenlijke projecten. De medewerkers delen bestanden met elkaar en communiceren via chat of videobellen met elkaar ongeacht de locatie waar de medewerker zich bevindt.

Tijdens de online Workshop Microsoft Teams leren de deelnemers zo zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de Microsoft Teams functionaliteit om het samenwerken te optimaliseren. 

duur 1,5 uur 

Werken in de Cloud met Microsoft 365

Microsoft 365 biedt uw medewerkers de mogelijkheid om direct in de Cloud te werken. Alle Microsoft Office programma kunnen direct vanuit de Cloud worden gestart, waardoor het niet meer nodig is om de software lokaal te installeren. Een laptop met toegang tot Internet en een browser is voldoende om de Cloud werkplek te gebruiken. Door bestanden direct op te slaan in SharePoint of OneDrive kunnen deze bestanden direct met andere medewerkers gedeeld worden. 

Tijdens deze online Workshop "Werken in de Cloud" leren de deelnemers begrippen zoals het "delen van bestanden", SharePoint en OneDrive. Wat zijn de voordelen van het werken in Cloud? Hoe kan je door bestanden op te slaan op SharePoint of OneDrive gemakkelijker samenwerken met andere medewerkers?

duur 1,5 uur

Meer Informatie?

Het verzorgen van Webinars binnen uw organisatie kan op korte termijn gerealiseerd worden door één van onze docenten. Neem contact met ons op en laat uw medewerkers deze zomervakantie al kennismaken met deze interactieve wijze van leren.