Microsoft Office 365 Computeropleidingen & Consultancy

Welkom bij je Microsoft Windows 365 Cloud-pc

Stream Windows, inclusief apps, inhoud en instellingen, veilig vanuit de Microsoft Cloud naar elk gewenst apparaat. Zo kan je straks op een laptop, Tablet of Android telefoon een Windows venster (virtuele computer) starten, waarin je alle bestaande Windows programma's kunt gebruiken.

Windows 365 Cloud biedt een “instant-on opstartervaring” die dankzij de cloud de gewenste apps, instellingen, tools en gegevens vanaf elk apparaat levert. Andere voordelen die het bedrijf aanhaalt, zijn onder meer de mogelijkheid voor bedrijven om gemakkelijk op te schalen op basis van seizoensgebondenheid of “drukke perioden” zonder fysieke dure hardware aan te schaffen. Organisaties kunnen zelfs per Windows 365 licentie de virtuele computer volledig naar wens configureren.

De service is gebouwd op Azure Virtual Desktop (AVD), en biedt prijzen per gebruiker en per maand en “vereenvoudigt de virtualisatie-ervaring”, zegt Microsoft. Het biedt bedrijven flexibiliteit om ook te schalen, afhankelijk van hun behoeften, en gebruik te maken van andere Microsoft-software zoals de Microsoft 365-suite met apps, Dynamics 365, Power Platform en meer uit de cloud. Organisaties hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen twee edities – Windows 365 Business of Windows 365 Enterprise. Met Windows 365 Cloud-PC kunnen bedrijven de prestaties snel aanpassen aan de behoeften van gebruikers.

Meer informatie:
https://www.microsoft.com/nl-nl/windows-365?rtc=1