Microsoft Office 365
Computeropleidingen &

Consultancy

Brandweer Hollands MiddenOpleidingsCentrum verzorgt cursussen voor Brandweer Midden Holland (VRHM)

Waddinxveen, 1 Oktober 2016

De Veiligheidsregio Hollands Midden (VRHM, beter bekend als Brandweer Hollands Midden) heeft zo’n 150 medewerkers bij laten scholen door het Opleidingscentrum.

Vanuit de organisatie kwam het verzoek voor aanvullende scholing om het gebruik van de MS-Office programma’s te optimaliseren. We hebben bij een aantal opleidingsinstituten een plan van aanpak en offerte aangevraagd en het Opleidingscentrum Waddinxveen kwam hierbij als beste uit de bus.

Goede voorbereiding
Het Opleidingscentrum is niet alleen goed in het geven van cursussen, maar ook de voorbereiding wordt professioneel aangepakt.  Hoewel er ook incompany trainingen zijn, hebben wij gekozen voor cursussen op de cursuslocatie van het Opleidingscentrum in Boskoop. Onze deelnemers komen uit de hele regio en Boskoop heeft een centrale ligging. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid is en is de cursuslocatie ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De cursussen zijn inhoudelijk goed opgebouwd en iedereen krijgt de aandacht die hij of zij nodig heeft. Het naslagwerk is ook voor thuis nog handig om het geheugen op te frissen.

Klik hier voor de volledige rapportage