Microsoft Office 365 Computeropleidingen & Consultancy

Leren typen kan ook gewoon leuk zijn......!


Cursus typen in uw eigen tempo onder begeleiding van een ervaren docent

Typen behoort vandaag de dag tot een zeer belangrijke communicatietechniek. Snel typen, met tien vingers en “blind”, biedt ons de mogelijkheid om aan anderen snel en overzichtelijk informatie te geven of te vragen.

Het OpleidingsCentrum gebruikt voor het aanleren van het typen een combinatie van twee typevaardigheid-leer-methodes. In de eerste helft van de cursus wordt het aanleren van alle toetsaanslagen vereenvoudigd door het gebruik van een  softwareprogramma. Het softwareprogramma, dat samen met het bijbehorende cursusboek eigendom wordt van de cursist, leert de cursist op een efficiënte manier alle aanslagen van het toetsenbord en geeft de cursist(e) de mogelijkheid om thuis te oefenen. Tijdens het tweede gedeelte van de cursus wordt overgeschakeld naar een methode waarmee men steeds meer met Microsoft Word zal oefenen. In deze laatste fase wordt vooral de typesnelheid en accuratesse van het typen omhoog gebracht.

Een typecursus kan in ons cursuslokaal in Boskoop worden gevolgd, maar eventueel ook als online training onder begeleiding van een docent.

Voor bedrijven organiseren wij typevaardigheidcursussen op locatie vanaf 6 cursisten.

typen_hands

Klik op de link voor meer informatie: Opleiding Typen voor volwassenen